Aktiviteter

Her kan du læse om Bocenter Harridslevs traditioner og aktivitetstilbud til beboerne.

Dagtilbuddet Aktivitetscenter Randers 

DAC, som tilbuddet kaldes i daglig tale, henvender sig til en bred gruppe af brugere. Vi har på Bocenter Harridslev beboere fra alle tre afdelinger, som bruger dette dagtilbud. Du kan læse mere på DACs hjemmeside.

Internt dagtilbud

For de borgere, det giver mening for, er der tilbud om internt heldagsbeskæftigelse

En del af beboerne på Bocentret tilbydes en ugentlig ridetur i rideklubben i Tørring. Rideklubben har specialiseret sig i at arbejde med udviklingshæmmede og tilbyder i den sammenhæng ridefysioterapi. Enkelte af vores beboere får betalt denne terapi af sygeforsikringen.

Læs mere om Tørring Rideklub her

Klub 85 er ét af de fritidstilbud, som beboerne på Bocenter Harridslev har mulighed for at deltage i. Klub 85 henvender sig specielt til udviklingshæmmede, som har interesse i at møde andre udviklingshæmmede omkring forskellige aktiviteter, såsom musik, madlavning, pool, dart, bordtennis osv. 

Klub 85 har til huse på Stenaltvej 1, 8930 Randers NØ.

Læs mere om Klub 85 her.

Vi lægger stor vægt på at afholde traditioner, som giver genkendelighed for vores beboere gang efter gang. Vi oplever, at beboerne hvert år glæder sig meget til de tilbagevendende begivenheder og ser frem til bl.a. at være sammen med deres pårørende.

Hvert år afholder vi et lille julearrangement, hvor nærmeste pårørende til beboerne bliver inviteret. Vi gør meget ud af at holde fast i de danske traditioner omkring juletid.

Der hygges og beboerne glæder sig hvert år til at være sammen med deres pårørende til jul.