Hvad laver vi?

Marienborgvej Aktivitetscenter tager udgangspunkt i aktiviteter inden for en lang række fagområ­der. Især lægges der vægt på det kreative/musiske område, sansestimulation, fysisk træning og stimulation samt en lang række aktiviteter, hvor den aktuelle oplevelse er det centrale.

Hver dag starter vi med morgensamling, hvor vi synger og hygger os sammen. Herefter er der tid til forskellige aktiviteter som f.eks. højtlæsning, gåture og meget andet. Frokosten serveres kl. 11:30.

Brugerne har selv mad med, som personalet anretter og hjælper brugerne med, i det omfang den enkelte har behov for det. Efter frokost har mange brug for et middagshvil. Herunder afvikler personalet også pauser. Efter middagshvilet kommer brugerne op og får noget at drikke, og resten af dagen går med hygge og samvær.

Vi laver og tilbyder mange forskellige aktiviteter, som kan ses herunder. Ud over det tilbyder vi bl.a. også fodbad, computerspil, højtlæsning, musik og sang, kreative aktiviteter samt deltagelse i huslige gøremål.